Build issue Android and iOS

Bitrise Build Issue Report template

Description of the issue

We are facing this issue in our online build. However the same is replicated locally and using cli tool it is working fine. Please suggest.

Fatal error in , line 0

API fatal error handler returned after process out of memory

Fatal error in , line 0

#FailureMessage Object: 0x7000074e5a10API fatal error handler returned after process out of memory

#FailureMessage Object: 0x700006ce2a10:app:bundleStagingReleaseJsAndAssets FAILED
FAILURE: Build failed with an exception.

  • What went wrong:
    Execution failed for task ‘:app:bundleStagingReleaseJsAndAssets’.

Process ‘command ‘node’’ finished with non-zero exit value 132

  • Try:
    Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
    BUILD FAILED
    Total time: 4 mins 54.467 secs
    Build task failed, error: exit status 1
    | |
    ±–±--------------------------------------------------------------±---------+
    | x | android-build@0.9.4 (exit code: 1) | 311 sec |
    ±–±--------------------------------------------------------------±---------+
    | Issue tracker: …thub.com/bitrise-steplib/bitrise-step-android-build/issues |
    | Source: https://github.com/bitrise-steplib/bitrise-step-android-build |
    ±–±--------------------------------------------------------------±---------+

Environment:

Android -Bitrise.io
Where did the issue happen?

If on Bitrise.io: which stack? If not on Bitrise.io: on what operating system? (Plus any other information you can share)

Which build Step causes the issue and which version of the step?

E.g.: Git Clone v3.6.0

Reproducibility

  • Does a “Rebuild” help? (You can trigger a rebuild from the Build’s page, by clicking the “Rebuild” button in the top right corner of a finished build) : YES/NO
  • Does a rebuild without caches help? (You can remove the Cache:Pull and Cache:Push steps temporarily to not to use the cache, or you can delete all the caches on the Settings tab of the app. : YES/NO
  • Does the issue happen sporadically, or every time? :
  • Does upgrading the build Step to the latest version help? : YES/NO
  • When did the issue start? :

Local reproduction

Can it be reproduced on your own Mac/PC by following our local debug guide? Please follow at least the first section (“Testing with a full clean git clone”) to make sure to test the state of the code what bitrise.io will get when it does a git clone in the clean environment! If possible please note which sections you tried.

Local reproduction: Linux / Android (docker based) stack builds

Can it be reproduced by running the build locally, after doing a new git clone of the repository into the /tmp directory and running the build from there with the Bitrise CLI ( https://www.bitrise.io/cli )? If no, can it be reproduced with Docker (using the same docker images / environment we use on bitrise.io)? Related guide: http://devcenter.bitrise.io/docker/run-your-build-locally-in-docker/ .

Build log

Please copy paste the build’s bitrise.io URL here (or if the issue happens somewhere else then the full logs), or if you can’t share the url / log here then send the url or full log through a private channel (e.g. email - https://www.bitrise.io/contact ), with a link to the related Discuss issue.

Hey @nsg-it-admin

Sorry to hear about the issue. Can you please send us an URL to the build in question?

1 Like

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.