Abort via Bitrise DEN (timeout)

#1

Bitrise Build Issue Report template

Description of the issue

Workflow runs are timing out with message “Abort via Bitrise DEN (timeout)” since approximately 3pm Pacific Time yesterday. Nothing apparent has changed in the meantime.

Environment:

Bitrise.io -> Ubuntu

Which build Step causes the issue and which version of the step?

Workfow run times out

Reproducibility

  • Does a “Rebuild” help? (You can trigger a rebuild from the Build’s page, by clicking the “Rebuild” button in the top right corner of a finished build) : NO
  • Does a rebuild without caches help? (You can remove the Cache:Pull and Cache:Push steps temporarily to not to use the cache, or you can delete all the caches on the Settings tab of the app. : NO
  • Does the issue happen sporadically, or every time? : every time for builds that take >90min
  • Does upgrading the build Step to the latest version help? : NO
  • When did the issue start? : 3pm PST on January 9 2020

Local reproduction

Can it be reproduced on your own Mac/PC by following our local debug guide? Please follow at least the first section (“Testing with a full clean git clone”) to make sure to test the state of the code what bitrise.io will get when it does a git clone in the clean environment! If possible please note which sections you tried.

Local reproduction: Linux / Android (docker based) stack builds

Can it be reproduced by running the build locally, after doing a new git clone of the repository into the /tmp directory and running the build from there with the Bitrise CLI ( https://www.bitrise.io/cli )? If no, can it be reproduced with Docker (using the same docker images / environment we use on bitrise.io)? Related guide: http://devcenter.bitrise.io/docker/run-your-build-locally-in-docker/ .

Build log

Please copy paste the build’s bitrise.io URL here (or if the issue happens somewhere else then the full logs), or if you can’t share the url / log here then send the url or full log through a private channel (e.g. email - https://www.bitrise.io/contact ), with a link to the related Discuss issue.

0 Likes

#2

Hi there @sofiyataskova!
Does the issue happen on a rebuild? If this still occurs, could you please send us a build logfile of the project? :slight_smile:

0 Likes