iOS - Could not find test host

#1

Bitrise Build Issue Report template

Description of the issue

xcodebuild: error: Failed to build project AHA Members with scheme AHA Members - Production.
	Reason: Could not find test host for AHA MembersTests: TEST_HOST evaluates to "/Users/vagrant/Library/Developer/Xcode/DerivedData/AHA_Members-exvbyzvhzdxselahoenmvlgvjyxb/Build/Products/Debug - Production-iphonesimulator/AHA Mobile.app/AHA Mobile"
e[33;1mIf you can't find the reason of the error in the log, please check the raw-xcodebuild-output.log.e[0m
e[34;1me[35;1m

e[0me[0m

e[33;1mXcode Test command exit code: 70e[0m
e[31;1mXcode Test command failed, error: exit status 70e[0m
|                                                                              |
+---+---------------------------------------------------------------+----------+
| e[31;1mxe[0m | e[31;1mxcode-test@2 (exit code: 1)e[0m                                   | 3.7 min  |

Environment:

_Where did the issue happen?

If on Bitrise.io: which stack? If not on Bitrise.io: on what operating system? (Plus any other information you can share)

iOS, Xcode 11.4.x, on macOS 10.15.3 (Catalina)

Which build Step causes the issue and which version of the step?

xcode-text@2
id: xcode-test
version: 2.4.6
collection: https://github.com/bitrise-io/bitrise-steplib.git
toolkit: go
time: 2020-09-03T15:44:09Z

Reproducibility

  • Does a “Rebuild” help? (You can trigger a rebuild from the Build’s page, by clicking the “Rebuild” button in the top right corner of a finished build) : NO
  • Does a rebuild without caches help? (You can remove the Cache:Pull and Cache:Push steps temporarily to not to use the cache, or you can delete all the caches on the Settings tab of the app. : NO
  • Does the issue happen sporadically, or every time? : Each time
  • Does upgrading the build Step to the latest version help? : YES/NO
  • When did the issue start? : Yesterday, 9/3/20

Local reproduction

Can it be reproduced on your own Mac/PC by following our local debug guide? Please follow at least the first section (“Testing with a full clean git clone”) to make sure to test the state of the code what bitrise.io will get when it does a git clone in the clean environment! If possible please note which sections you tried.

Local reproduction: Linux / Android (docker based) stack builds

Can it be reproduced by running the build locally, after doing a new git clone of the repository into the /tmp directory and running the build from there with the Bitrise CLI ( https://www.bitrise.io/cli )? If no, can it be reproduced with Docker (using the same docker images / environment we use on bitrise.io)? Related guide: http://devcenter.bitrise.io/docker/run-your-build-locally-in-docker/ .

Build log

0 Likes

#2

Hi there, please see my issue above. I couldn’t find anything similar in the troubleshooting document so I’m not too sure where to locate the issue. Thanks in advance for your help, Patrick

0 Likes